Homecooking menu

Menu vanaf 7 oktober

Bestel het menu als 3 -of 4 gangen

4 gangen
49,50
Voorgerecht
Noorzee krab & nori
Tussengerecht
Bisque & gamba
Hoofdgerecht
Entrecote & pastinaak
Nagerecht
Yoghurt & vijg

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld.  
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Fake tartaar
Tussengerecht
Knol & Tempeh
Hoofdgerecht
Risotto & truffel
Nagerecht
Yoghurt & vijg
Voorgerecht

Noorzee krab & nori

Het voorgerecht wordt koud geserveerd. Bij dit vegetarische gerecht zit een fake tartaar van paddenstoel en tomaat. De foto’s en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie. De broodbol kan op 180 graden 6 minuten de oven in. De oven kan ook op deze temperatuur voor de andere gerechten gebruikt worden.

Gebruik een flinke dot zout om de schelp stevig neer te zetten.
Maak het gerecht op als een sterrenchef
Tussengerecht

Bisque & gamba

Als je voor een vegetarisch gerecht hebt gekozen krijg je een crème van knol met krokante tempeh. Deze ingrediënten kun je op dezelfde manier gebruiken als bovengenoemd.

Warm de bisque op in een pannetje. Niet te lang laten koken.
Opstaven met scheutje room of klontje boter is het lekkerst en dan wordt de soep mooi schuimig.
De tartaar van gamba kun je (3 min) met bord kort in de oven opwarmen.
Giet vervolgens de hete soep op de garnituur.
Hoofdgerecht

Entrecote & pastinaak

De ingrediënten van het hoofdgerecht mogen 2 uur voor het diner uit de koelkast gehaald worden. Vooral het vlees mag op kamer temperatuur zijn voordat het de oven in moet. Gebruik altijd een lage schaal of plaatje zodat de warmte goed bij het product kan komen. De vegetariër krijgt een truffelrisotto. Foto’s en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie.

De entrecote kan 6 minuten op een plaatje de oven in. Als het vlees nog koelkast koud is op eigen inzicht iets langer. De risotto (keuze vega) kun je in een pannetje op laag vuur voorzichtig doorroeren totdat hij warm is. De truffel en Parmezaan gebruik je (koud) als laatste om het gerecht af te garneren.
Alle groentes kunnen 5 minuten op een plaatje de oven in. De boerenkool krokant, cress (takje) en knoflook zijn om koud te serveren.
Spuitzak met pastinaak puree als als een rookworst opwarmen in theewater.
De saus opwarmen in een pannetje (niet koken)
Zet de borden 3 minuten bij het vlees en de groenten in de oven. Beetje passen en meten maar het past er meestal wel in. Zo blijven de ingrediënten langer warm als je het bord op maakt.
Maak het bord op als een sterren chef.
Grand dessert

Yoghurt & vijg

Grand finale

Maak het gerecht op als een sterrenchef
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren).

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
Wil jij toegang tot speciale ✨VIP-aanbiedingen✨, zoals een uitnodiging voor een lekker dik verrassingsmenu? 🍾 👀

Wij houden het spannend, maar we geven je alvast een paar hints:

✨ Een feestelijk 5-gangenmenu met ingrediënten die je niet elke dag tegenkomt…
🤫Denk aan luxe zoals kaviaar, kreeft en een vleugje goud.
En dat voor de prijs van een normaal menu! 😱

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website en ontdek wat we voor jou in petto hebben. 👀

#d9
Wil jij deze homecooking box in je schoentje? 👞🎁

Want wie zoet is… krijgt lekkers! 
Deze heerlijke gerechten zitten allemaal in ons Dijk9 menu voor thuis. Perfect voor jouw Sinterklaasavond. Precies wat je nodig hebt na een avond vol gezelligheid en surprises!
En wie stout is… de roe! 🧹
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #restauranteindhoven #saltbae #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland #sinterklaasmenu #sinterklaas #d9
🍷 👨🏻‍🍳🍝🍸🥩✨

Reserveren kan op de website of door te bellen naar: 040 212 2355 📞 
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #d9 #eindhovenrestaurant #restauranteindhoven #saltbae #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland #dijk9website #cocktaileindhoven #d9
🥂 Zien we je dit weekend?
Of je nu de avond wilt beginnen met een verfrissend drankje van onze appetizer kaart of juist je diner stijlvol wilt afsluiten met een verrassende cocktail..bij ons zit je goed. ✨

Cheers!

Reserveren kan op de website of door te bellen naar: 040 212 2355 📞 
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #restauranteindhoven #saltbae #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland #dijk9website #cocktaileindhoven #d9
🔹 🏆 Geweldig nieuws! Dijk9 is opnieuw bekroond met een Travellers’ Choice Award, wat betekent dat we tot de top 10% van eetgelegenheden wereldwijd behoren. 🤩

We willen al onze gasten bedanken voor hun geweldige reviews en steun – zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Op naar nog meer mooie momenten samen!✨

#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #restauranteindhoven #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #brand #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland
#d9
The sun is out! ☀️ 

Dus kom gezellig langs, plof neer op ons heerlijke terras in de zon en geniet van heerlijke zomerse gerechten.

Wist je dat Dijk9 heel de dag zon heeft op het terras?! 

Ready for service ✨

.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #restauranteindhoven #saltbae #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #brand #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland #d9
🔹Meet our own Salt Bae 🧂🫳
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant restauranteindhoven #saltbae #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #brand #horecanederland #funnyvideos #restaurantnederland #d9
DIJK9 in Action 🎬🔥

#dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven #luncheindhoven #lente #fyp #voorjou #d9
In het centrum van de Lichtstad, oftewel in hartje Eindhoven, gaan wijn en spijs hand in hand bij Dijk9.

📍 Stratumsedijk9, Eindhoven

#dijk9 #dijk9eindhoven #restaurant #restauranteindhoven #dineren #food #wine #fyp #voorjou #stratumsedijk #d9
🔹 VLOT EN EEN VLEUGJE CHIQUE!

Gas erop! Onze chef Bas de Groot in actie 📸 

.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #d9
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #gin #gintonic #whisky #d9
Hallo 🤩

Na een veel te lange vakantie had onze chef er eindelijk weer eens een keer zin in. Het is een pareltje 🤣

Noordzee krab & nori✨

#D9
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2025 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross