Bestel het menu als 3 -of 4 gangen
Het voorgerecht wordt koud geserveerd. Bij dit vegetarische gerecht zit knol i.p.v. coquilles. De foto’s en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie. De broodbol kan op 180 graden 6 minuten de oven in. De oven kan ook op deze temperatuur voor de andere gerechten gebruikt worden.
Als je voor een vegetarisch gerecht hebt gekozen krijg je een crème van knol met krokante tempeh. Deze ingrediënten kun je op dezelfde manier gebruiken als bovengenoemd.
De ingrediënten van het hoofdgerecht mogen 2 uur voor het diner uit de koelkast gehaald worden. Vooral het vlees mag op kamer temperatuur zijn voordat het de oven in moet. Gebruik altijd een lage schaal of plaatje zodat de warmte goed bij het product kan komen. De vegetariër krijgt een truffelrisotto. Foto’s en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie.
Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.
Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren).
Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.
Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.