Homecooking menu

WinterMenu

Een heerlijk menu voor thuis.

Een luxe menu om thuis te koken als een chef

4 gangen
59,95
Voorgerecht
Skrei & groene kruiden
Tussengerecht
Kreeft ravioli & bisque
Hoofdgerecht
Tournedos & groene kool
Nagerecht
Chocolade & crème anglaise

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld.  
4 gangen
59,95
Voorgerecht
Fake tartaar & groene kruiden
Tussengerecht
Eekhoorntjesbrood & truffel
Hoofdgerecht
Nasu Dengaku & spitskool
Nagerecht
Chocolade & vanille
Voorgerecht

Skrei & groene kruiden

Tartaar van winterkabeljauw met peterseliewortel, zilte groentjes, rode kool en emulsie karnemelk groene kruiden

Tips!

  • De gerechten zitten per gang verpakt in de doos.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht 2 uur van te voren uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag 7 minuten op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
  • De verpakkingen kunnen niet in de oven. Wel kun je ze afwassen en nog een keer gebruiken.
  • Leg wat lepels en keukengerei klaar om de borden mooi op te maken.
  • Elk gerecht heeft tussen de 5 en 15 minuten bereidingstijd nodig.
  • Kijk eerst bij elke gang de video (1 minuut) om een idee te krijgen van wat je moet doen. Bij elk gerecht vind je andere tips.
  • Denk goed na welk servies je bij welk gerecht gaat gebruiken.
Gebruik ingrediënten naar eigen inzicht
Tussengerecht

Kreeft ravioli & bisque

Met mini rucola en kruidenolie

Als een rookworst vroeger.
Tip: warm de borden op in de oven voor een echte restaurant ervaring.
Hoofdgerecht

Tournedos & groene kool

Groene kool rolletje, quiche, krokante pastinaak en een rode wijn saus met jeneverbes

Er wordt met deze tijden vanuit gegaan dat het vlees al op kamer temperatuur is zoals eerder aangegeven. De oven mag voor alle gangen op 180 graden blijven staan. Een andere optie is om het vlees met boter kort te bakken in een pan (voor de gevorderde kok). Op eigen inzicht kun je het vlees enkele minuten langer doorgaren in een pan of oven.
De saus is vegetarisch
Tip: warm de borden op in de oven. Zo blijven de ingrediënten beter warm als je het bord opmaakt.
Grand dessert

Chocolade & crème anglaise

Moelleux met chocolade crunch, crème Anglaise en mousse van vanille

De ene oven is de andere niet. Als het taartje er nog erg vloeibaar uit ziet dan kun je het taartje 2 minuten langer doorbakken.
Wijnen

Celebrate wine!

Dorus, onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Warm de bisque in een pannetje (niet koken). De vis apart 2 minuten opwarmen in de oven op 180 graden en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2025 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross