Easy Homecooking menu

Winter menu (oud)

Onze chefs hebben alles al tot in de puntjes voorbereid. Jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen met behulp van onze video's en maakt heerlijke gerechten van sterrenniveau.

Maak thuis koken makkelijker dan ooit!

3 gangen
45
Voorgerecht
Tonijn & cannelloni
Hoofdgerecht
Ossenhaas & shiitake
Nagerecht
Chocolade & framboos
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Tonijn & cannelloni
Tussengerecht
Bisque & gamba
Hoofdgerecht
Ossenhaas & shiitake
Nagerecht
Chocolade & framboos

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45
Voorgerecht
Cannaloni & fake tartare
Hoofdgerecht
Vegan meat & shiitake
Nagerecht
Chocolade & framboos
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Cannaloni & fake tartare
Tussengerecht
Pompoen & curry
Hoofdgerecht
Vegan meat & shiitake
Nagerecht
Chocolade & framboos
Voorgerecht

Tonijn & cannelloni

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
De tartaar is aangemaakt met limoen en heeft een iets andere kleur dan de sashimi. Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je het de fake tartaar en rode biet i.p.v. de tonijn. De bereiding is verder hetzelfde.
Tussengerecht

Bisque & gamba

In een pannetje. Niet te lang koken.
Doe de borden met de tartaar van garnaal een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken. Als je pompoen hebt gebruik je gepofte pompoen en koolrabi. De curry olie en cress kun je gebruiken om te garneren.
Als je een staafmixer hebt is het lekker om de crème wat luchtiger te maken. Een scheutje melk of room uit eigen keuken kan de crème zachter maken.
Hoofdgerecht

Ossenhaas & shiitake

De vegetariër heeft vegan meat van Redefine meat

Warme de ossenhaas samen met de het taartje en de groenten op een plaatje op in de oven. 8 minuten moet genoeg zijn. Vegan meat hoeft maar 5 minuten in de oven. Er wordt met deze tijden vanuit gegaan dat het vlees al op kamer temperatuur is zoals eerder aangegeven. De oven mag voor alle gangen op 180 graden blijven staan.
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken. De saus is vegetarisch.
En maak het bord op als een echte chef.
Grand dessert

Chocolade & framboos

Zet het aluminium bakje in de oven op 180 graden. 9 tot 11minuten moet voldoende zijn. Niet elke oven is hetzelfde dus het taartje er nog vloeibaar uit ziet dan kun je er voor kiezen hem een minuut langer in oven te doen.
En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2024 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross