Easy Homecooking menu

Valentijn menu op 14-02

Onze chefs hebben alles al tot in de puntjes voorbereid. Jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen met behulp van onze video's en maakt heerlijke gerechten van sterrenniveau.

Maak thuis koken makkelijker dan ooit!

3 gangen
45
Voorgerecht
Tonijn & cannelloni
Hoofdgerecht
Ossenhaas & shiitake
Nagerecht
Ruby chocolate & fudge
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Tonijn & cannelloni
Tussengerecht
Bisque & gamba
Hoofdgerecht
Ossenhaas & shiitake
Nagerecht
Ruby chocolate & fudge

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45
Voorgerecht
Cannaloni & fake tartare
Hoofdgerecht
Vegan meat & shiitake
Nagerecht
Ruby chocolate & fudge
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Cannaloni & fake tartare
Tussengerecht
Pompoen & curry
Hoofdgerecht
Vegan meat & shiitake
Nagerecht
Ruby chocolate & fudge
Voorgerecht

Tonijn & cannelloni

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
De tartaar is aangemaakt met limoen en heeft een iets andere kleur dan de sashimi. Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je het de fake tartaar en rode biet i.p.v. de tonijn. De bereiding is verder hetzelfde.
Tussengerecht

Bisque & gamba

In een pannetje. Niet te lang koken.
Doe de borden met de tartaar van garnaal een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken. Als je pompoen hebt gebruik je gepofte pompoen en koolrabi. De curry olie en cress kun je gebruiken om te garneren.
Als je een staafmixer hebt is het lekker om de crème wat luchtiger te maken. Een scheutje melk of room uit eigen keuken kan de crème zachter maken.
Hoofdgerecht

Ossenhaas & shiitake

De vegetariër heeft vegan meat van Redefine meat

Warme de ossenhaas samen met de het taartje en de groenten op een plaatje op in de oven. 8 minuten moet genoeg zijn. Vegan meat hoeft maar 5 minuten in de oven. Er wordt met deze tijden vanuit gegaan dat het vlees al op kamer temperatuur is zoals eerder aangegeven. De oven mag voor alle gangen op 180 graden blijven staan.
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken. De saus is vegetarisch.
En maak het bord op als een echte chef.
Grand dessert

Ruby chocolate & fudge

En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
🍷 Dorus’ favoriete wijn: Pommard Vieilles Vignes van Domaine Vincent Latour! 

🍇 Met een krachtige neus vol aroma’s van peper, sleedoorn, rood fruit en een vleugje vanille. Deze Pommard van oude stokken combineert flexibiliteit, kracht en elegantie - precies zoals een goede Bourgogne moet zijn! 

Proost op het goede leven! 🥂 #DomaineVincentLatour #PommardVieillesVignes #Bourgogne #Wijnliefhebber #GenietenmetDorus 🌟#dijk9 #dijk9eindhoven
How it’s made: Onze Tartaar van schelvis met bereidingen van noordzeekrab. 🦀 

Aangemaakt met miso, noordzeekrabgelei, wortel-en-vanillevinaigrette, gepofte wilde rijst, waterkerscrème en een tuille van koraal en miso. 😍

Neem hier een heerlijk glas Endinger Engelsberg grauburgunder (pinot gris) bij. 🍷 
Met zijn minerale tonen, fijne zuren en elegante, frisse afdronk past deze wijn perfect bij dit gerecht.

Leuk weetje: Dit wijnbedrijf heeft veel internationale prijzen gewonnen met deze ‘burgunder druiven’ 🍇 🏆

#dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven
Vandaag wat extra aandacht voor onze wijnkaart, want ja, daar zijn wij toch trots op. 🍷 

• Wij hebben wel meer dan 30 exclusieve wijnen per glas. 
• Op de kaart wel 150 pareltjes.
• ⁠Iconische wijnen voor eerlijke prijzen.
• Je kunt bij Dijk9 op een gezellige/culinaire manier kennis maken met wijn onder begeleiding van onze wijnkenners. We serveren 5 bites met elke keer een proefglas wijn. Aan bod komt de geschiedenis van wijn, verschillende manieren van wijnmaken, etikettering, belangrijke gebieden, wijnspijs en hoe proef en beoordeel je wijn.

Om een plekje te boeken kun je bellen of gewoon binnenlopen. 👋

#dijk9 #dijk9eindhoven #food #wine #finelikewine #wijneindhoven #restaurant #restauranteindhoven
Nog maar 2 nachtjes slapen en dan is het zover.. ❤️

Bestel onze heerlijke ‘Homecooking box’ en verras je liefde met een 4-gangen menu. Een gegarandeerde manier om punten te scoren! 💕

Geen zorgen over volgeboekte restaurants, gewoon thuis genieten van een romantisch diner. 👌
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #valentijnsdag #valentijn #valentijnsdiner
🌬️ Laat je smaakpapillen verwennen met de heerlijke winterse smaken van dit onweerstaanbare dessert! 🍮🍊

Ons mokka dessert met gerookte witte chocolade, Frangelico fudge en mandarijn is de perfecte traktatie voor de koude winterdagen. 🌨️❄️

En om deze smaaksensatie compleet te maken, schenken we er een heerlijk winterse witte port bij. 🍷 De houtgeijpte tonen zullen je tegemoet komen, samen met een vleugje honing en karamel. 😍

Kom snel langs en geniet van deze heerlijke combinatie van winterse smaken! ❄️🍫🍊🍷

#WinterseSmaken #DessertGenot #WittePort #smaakexplosie #dijk9 #dijk9eindhoven
🔹 Borstfilet van karkas - geplukte en zachtgegaarde poot – pompoen chutney – gebakken beukenzwam – croûte van hennepzaad – mosterd jus – spiegelei kwartel

🍷 Falkenstein Zweigelt is een Oostenrijkse wijn gemaakt van de Zweigelt druif en is vernoemd naar de plaats waar deze vandaan komt. Zweigelt is een typsiche Oostenrijkse druif. Weingut Dürnberg bevindt zich in het historische hart van de Oostenrijkse regio Weinviertel, ongeveer 70 km ten noorden van Wenen. 
Dankzij de hoge ligging van de wijngaarden kunnen de druiven uitstekend rijpen en ontwikkelen ze geconcentreerde aroma’s. 

In de geur aroma’s van zwart fruit zoals braam en bosbes aangevuld met kruiden en vanille. De wijn is zacht, eleganti met tonen van Morello kers, kruiden, toffee, tabak en pure chocolade. In de afdronk zacht en romig.

#dijk9 #dijk9eindhoven
YES wij zijn weer open! 🥳 
We hopen dat jullie hebben genoten van de feestdagen & we wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2024! 

Laten we het nieuwe jaar meteen goed ingaan met deze topper 🤩:

 🍷🇮🇹 Barolo, volgens de Italianen - chauvinisme is ook hen niet vreemd - De koning onder de klassiekers! 🍷🇮🇹

Met aroma’s van leer, tabak, rozenblaadjes, zwarte thee en volop braamfruit en zure kers is deze wijn niet weg te denken in het wildseizoen. 🦌

Probeer nu de Barolo Damilano voor een eerlijke prijs van de kaart en geniet ervan in combinatie met onze heerlijke rugfilet van hert! 🍴

Laat je verrassen door de intense smaken van deze ultieme Italiaanse wijn en het perfect bijpassende gerecht. Reserveren kan via 040-2122355 of online via info@dijk9.nl.

Salute! 🥂

#dijk9 #restaurantdijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #restauranteindhoven 
#Barolo #ItaliaanseWijn #Wildseizoen #Damilano #RugfiletVanHert #genieten
🔹 ALLE RESTAURANTS AL VOLGEBOEKT??
• No Worries! We make it easy. 
• Heerlijke gerechten in een handomdraai op tafel. 
🎁 Vier de kerst in stijl met onze easy homecooking menu’s

Onze chefs hebben alles al tot in de puntjes voorbereid. Jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen met behulp van onze video’s en maakt heerlijke gerechten van sterrenniveau. ⭐️ 

Bestellen kan gemakkelijk via de link in onze Bio of 📞 +31 (0)40 21 22 355 

#dijk9 #dijk9eindhoven #restaurant #restauranteindhoven #homecooking #menu #kerst #feestdagen #food #foodies #chef #fyp #voorjou #ontdekken
🍽️ Een homecooking menu van Dijk9? Hoe ziet dat er dan uit? 🤔

Maak het jezelf makkelijk en bestel onze luxe 4-gangen menu box tijdens de feestdagen. ⭐

Onze chef heeft met passie een menu samengesteld, die jij binnen een handomdraai op tafel zet. 🍴

✨ Welkom in ons restaurant, maar dan, lekker thuis! 👍

Te bestellen als pickup of bij onze bezorgpartner!

#Dijk9 #Homecooking #Feestdagen #Menu #Luxe #Thuisbezorgd #restauranteindhoven #eindhoven
🍽️ Maak het jezelf makkelijk tijdens de feestdagen met ons easy homecooking menu! 🎉

Geen stress, geen uren in de keuken, maar wel een heerlijke maaltijd op tafel! Met onze exclusieve ingrediënten zet je in een handomdraai een geweldig menu neer. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij de show kunt stelen.

Geniet van een heerlijk diner met vrienden, familie of je geliefde. Elke gang duurt slechts +/- 15 minuten om te bereiden en je hoeft geen stapels afwas te doen. Dat is toch heerlijk?

👉 Bestel nu en maak indruk met je kookkunsten! 💫

En bezorgen doen we ook. 

Neem eens een kijkje op #EATSOUS

#dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven #foodeindhoven #homecooking #feestdagen #gemakkelijkkoken #heerlijkmenu #gezelligheid
🍾 Laat de champagnekurken knallen want het is… ZATERDAG 🥂 

Champagne kan altijd en zeker met onze Deutz Brut Classic.

Hij is zuiver en verkwikkend, maar ook een ware verademing voor de  smaakpapillen. Met zijn krokante zuren en trippelend wit fruit, wekt hij zelfs de meest zieltogende smaakpapillen weer tot leven! Een fijne mousse, discrete notigheid en een sjieke fraîcheur make onze huis champagne een waar genot voor de zintuigen. En laten we niet vergeten dat deze sprankelende traktatie niet alleen bedoeld is voor slechte dagen - het smaakt net zo goed, zelfs als u geen rotdag achter de rug hebt!

Tip van de sommelier! Als je niet weet wat te schenken bij een gerecht? Champagne kan altijd. Het heeft kracht, intensiteit en elegantie. En die fijne bubbels laten alles samen komen.

#ChampagneLiefhebbers #Genieten #ProostOpHetLeven #dijk9 #dijk9eindhoven #food #champagne #restaurant #restauranteindhoven
In het centrum van de Lichtstad, oftewel in hartje Eindhoven, gaan wijn en spijs hand in hand bij Dijk9.

📍 Stratumsedijk9, Eindhoven

#dijk9 #dijk9eindhoven #restaurant #restauranteindhoven #dineren #food #wine #fyp #voorjou #stratumsedijk
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2024 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross