Easy Homecooking menu

Menu vanaf 23-01-2023

Een culinair feest voor thuis. Makkelijk te maken.

Bestel het menu als 3 -of 4 gangen

3 gangen
45,-
Voorgerecht
Makreel & enoki
Hoofdgerecht
Ossenhaas & aardpeer
Nagerecht
Witte chocolade & kweepeer
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Makreel & enoki
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
Ossenhaas & aardpeer
Nagerecht
Witte chocolade & kweepeer

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45,-
Voorgerecht
Tempeh & enoki
Hoofdgerecht
Risotto & cantharel
Nagerecht
Witte chocolade & kweepeer
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Tempeh & enoki
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
Risotto & cantharel
Nagerecht
Witte chocolade & kweepeer
Voorgerecht

Makreel & enoki

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je de tempeh i.p.v. de handgesneden makreel. Je kunt de video/foto als inspiratie gebruiken
Maak het gerecht op als een sterrenchef
Tussengerecht

Knol & truffel

In een pannetje. Niet te lang koken.
Opstaven met scheutje room dan wordt de soep mooi schuimig.
Doe de borden met de gepofte knol een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken.
Hoofdgerecht

Ossenhaas & aardpeer

De vegetariër heeft risotto i.p.v. ossenhaas.

Als een rookworst opwarmen in heet water
Warm de ossenhaas samen met de cantharellen op in de oven. 8 minuten moet genoeg zijn. Zuurdesem crisp koud gebruiken. Het vlees kort bakken op hoog vuur kan ook lekker zijn i.p.v. de oven. De risotto (keuze vega) kun je in een pannetje op laag vuur voorzichtig doorroeren totdat hij warm is. Een klein scheutje witte wijn kan lekker zijn. De truffel en Parmezaan gebruik je (koud) als laatste om het gerecht af te garneren. Risotto mag in een diep bord en je kunt de foto als inspiratie gebruiken.
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken.
Zet de borden 3 minuten bij het vlees in de oven. Beetje passen en meten maar het past er meestal wel in. Zo blijven de ingrediënten langer warm als je het bord op maakt.
Maak het bord op als een sterrenchef.
Grand dessert

Witte chocolade & kweepeer

En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meldt je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2023 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross