Easy Homecooking menu

Menu vanaf 7 oktober

Bestel het menu als 3 -of 4 gangen

3 gangen
40,-
Voorgerecht
Noorzee krab & nori
Hoofdgerecht
Entrecote & pastinaak
Nagerecht
Yoghurt & vijg
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Noorzee krab & nori
Tussengerecht
Bisque & gamba
Hoofdgerecht
Entrecote & pastinaak
Nagerecht
Yoghurt & vijg

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
40,-
Voorgerecht
Fake tartaar
Hoofdgerecht
Risotto & truffel
Nagerecht
Yoghurt & vijg
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Fake tartaar
Tussengerecht
Knol & Tempeh
Hoofdgerecht
Risotto & truffel
Nagerecht
Yoghurt & vijg
Voorgerecht

Noorzee krab & nori

Het voorgerecht wordt koud geserveerd. Bij dit vegetarische gerecht zit een fake tartaar van paddenstoel en tomaat. De foto's en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie. De broodbol kan op 180 graden 6 minuten de oven in. De oven kan ook op deze temperatuur voor de andere gerechten gebruikt worden.

Gebruik een flinke dot zout om de schelp stevig neer te zetten.
Maak het gerecht op als een sterrenchef
Tussengerecht

Bisque & gamba

Als je voor een vegetarisch gerecht hebt gekozen krijg je een crème van knol met krokante tempeh. Deze ingrediënten kun je op dezelfde manier gebruiken als bovengenoemd.

Warm de bisque op in een pannetje. Niet te lang laten koken.
Opstaven met scheutje room of klontje boter is het lekkerst en dan wordt de soep mooi schuimig.
De tartaar van gamba kun je (3 min) met bord kort in de oven opwarmen.
Giet vervolgens de hete soep op de garnituur.
Hoofdgerecht

Entrecote & pastinaak

De ingrediënten van het hoofdgerecht mogen 2 uur voor het diner uit de koelkast gehaald worden. Vooral het vlees mag op kamer temperatuur zijn voordat het de oven in moet. Gebruik altijd een lage schaal of plaatje zodat de warmte goed bij het product kan komen. De vegetariër krijgt een truffelrisotto. Foto's en het filmpje kun je gebruiken ter inspiratie.

De entrecote kan 6 minuten op een plaatje de oven in. Als het vlees nog koelkast koud is op eigen inzicht iets langer. De risotto (keuze vega) kun je in een pannetje op laag vuur voorzichtig doorroeren totdat hij warm is. De truffel en Parmezaan gebruik je (koud) als laatste om het gerecht af te garneren.
Alle groentes kunnen 5 minuten op een plaatje de oven in. De boerenkool krokant, cress (takje) en knoflook zijn om koud te serveren.
Spuitzak met pastinaak puree als als een rookworst opwarmen in theewater.
De saus opwarmen in een pannetje (niet koken)
Zet de borden 3 minuten bij het vlees en de groenten in de oven. Beetje passen en meten maar het past er meestal wel in. Zo blijven de ingrediënten langer warm als je het bord op maakt.
Maak het bord op als een sterren chef.
Grand dessert

Yoghurt & vijg

Grand finale

Maak het gerecht op als een sterrenchef
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren).

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Blijf op de hoogte

Meldt je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross