Easy Homecooking menu

Lente menu vanaf 29 maart

Onze chefs hebben alles al tot in de puntjes voorbereid. Jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen met behulp van onze video's en maakt heerlijke gerechten van sterrenniveau.

Maak thuis koken makkelijker dan ooit!

3 gangen
45
Voorgerecht
Tonijn & garnaal
Hoofdgerecht
Ossenhaas & vol au vent
Nagerecht
Tartalette & karamel
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Tonijn & garnaal
Tussengerecht
Ravioli gigante & truffel
Hoofdgerecht
Ossenhaas & vol au vent
Nagerecht
Tartalette & karamel

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45
Voorgerecht
Prei mosaic & nori
Hoofdgerecht
Vegan meat & vol au vent
Nagerecht
Tartalette & karamel
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Prei mosaic & nori
Tussengerecht
Ravioli gigante & truffel
Hoofdgerecht
Vegan meat & vol au vent
Nagerecht
Tartalette & karamel
Voorgerecht

Tonijn & garnaal

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
Als je de vegetarische optie hebt kun je de video als inspiratie gebruiken.
Tussengerecht

Ravioli gigante & truffel

Warm de ravioli in de vacumeer zak op in een kleine pan op laag vuur. 6 minuten!
Hoofdgerecht

Ossenhaas & vol au vent

De vegetariër heeft vegan meat van Redefine meat

Warm de ossenhaas en de asperge op een plaatje op in de oven. 8 minuten moet genoeg zijn. Het pasteitje hoeft maar 2 minuten in de oven. Vegan meat hoeft maar 5 minuten in de oven. Er wordt met deze tijden vanuit gegaan dat het vlees al op kamer temperatuur is zoals eerder aangegeven. De oven mag voor alle gangen op 180 graden blijven staan. Trancheren is een optie en peper en zout op het vlees kan lekker zijn.
Warm alle drie al roerend op in een pannetje op laag vuur. Niet koken. De saus is vegetarisch.
En maak het bord op als een echte chef.
Grand dessert

Tartalette & karamel

En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Dorus, onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2024 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross