Easy Homecooking menu

Herfst menu

Een culinair feest voor thuis. Makkelijk te maken.

Bestel het menu als 3 -of 4 gangen

3 gangen
45,-
Voorgerecht
Coquille & PX
Hoofdgerecht
Ossenhaas & cantharel
Nagerecht
Chocolade & karamel
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Coquille & PX
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
Ossenhaas & cantharel
Nagerecht
Chocolade & karamel

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45,-
Voorgerecht
Oesterzwam & PX
Hoofdgerecht
New meat (vegan) & aardpeer
Nagerecht
Chocolade & karamel
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Oesterzwam & PX
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
New meat (vegan) & aardpeer
Nagerecht
Chocolade & karamel
Voorgerecht

Coquille & PX

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag 6 minuten op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je de oesterzwam coquilles i.p.v. de gewone coquille. Je kunt de video/foto als inspiratie gebruiken
Maak het gerecht op als een sterrenchef
Tussengerecht

Knol & truffel

In een pannetje. Niet te lang koken.
Opstaven (met scheutje room uit eigen keuken) dan wordt de soep mooi schuimig.
Doe de borden met de gepofte knol een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken.
Hoofdgerecht

Ossenhaas & cantharel

Als een rookworst opwarmen in heet water
Warm de ossenhaas 8 minuten samen met de groenten op in de oven. Als je de vegetarische optie hebt dan krijg je flanksteak van redefine meat (vegan). Deze hoeft maar 4/5 minuten de oven in. Desem crisp koud gebruiken. De ossenhaas kort bakken op hoog vuur kan ook lekker zijn i.p.v. de oven. Trancheren mag..
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken.
Zet de borden 3 minuten bij het vlees in de oven. Beetje passen en meten maar het past er meestal wel in. Zo blijven de ingrediënten langer warm als je het bord op maakt.
Maak het bord op als een sterrenchef.
Grand dessert

Chocolade & karamel

Op eigen inzicht iets langer als je een steviger taartje wil. Let op! De chocolade wordt erg heet en kan eruit lopen.
En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
🍽️ Een homecooking menu van Dijk9? Hoe ziet dat er dan uit? 🤔

Maak het jezelf makkelijk en bestel onze luxe 4-gangen menu box tijdens de feestdagen. ⭐

Onze chef heeft met passie een menu samengesteld, die jij binnen een handomdraai op tafel zet. 🍴

✨ Welkom in ons restaurant, maar dan, lekker thuis! 👍

Te bestellen als pickup of bij onze bezorgpartner!

#Dijk9 #Homecooking #Feestdagen #Menu #Luxe #Thuisbezorgd #restauranteindhoven #eindhoven
🍽️ Maak het jezelf makkelijk tijdens de feestdagen met ons easy homecooking menu! 🎉

Geen stress, geen uren in de keuken, maar wel een heerlijke maaltijd op tafel! Met onze exclusieve ingrediënten zet je in een handomdraai een geweldig menu neer. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij de show kunt stelen.

Geniet van een heerlijk diner met vrienden, familie of je geliefde. Elke gang duurt slechts +/- 15 minuten om te bereiden en je hoeft geen stapels afwas te doen. Dat is toch heerlijk?

👉 Bestel nu en maak indruk met je kookkunsten! 💫

En bezorgen doen we ook. 

Neem eens een kijkje op #EATSOUS

#dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven #foodeindhoven #homecooking #feestdagen #gemakkelijkkoken #heerlijkmenu #gezelligheid
🍾 Laat de champagnekurken knallen want het is… ZATERDAG 🥂 

Champagne kan altijd en zeker met onze Deutz Brut Classic.

Hij is zuiver en verkwikkend, maar ook een ware verademing voor de  smaakpapillen. Met zijn krokante zuren en trippelend wit fruit, wekt hij zelfs de meest zieltogende smaakpapillen weer tot leven! Een fijne mousse, discrete notigheid en een sjieke fraîcheur make onze huis champagne een waar genot voor de zintuigen. En laten we niet vergeten dat deze sprankelende traktatie niet alleen bedoeld is voor slechte dagen - het smaakt net zo goed, zelfs als u geen rotdag achter de rug hebt!

Tip van de sommelier! Als je niet weet wat te schenken bij een gerecht? Champagne kan altijd. Het heeft kracht, intensiteit en elegantie. En die fijne bubbels laten alles samen komen.

#ChampagneLiefhebbers #Genieten #ProostOpHetLeven #dijk9 #dijk9eindhoven #food #champagne #restaurant #restauranteindhoven
In het centrum van de Lichtstad, oftewel in hartje Eindhoven, gaan wijn en spijs hand in hand bij Dijk9.

📍 Stratumsedijk9, Eindhoven

#dijk9 #dijk9eindhoven #restaurant #restauranteindhoven #dineren #food #wine #fyp #voorjou #stratumsedijk
🔹 🏆 Met trots delen we dat ons restaurant is bekroond met een Travellers' Choice Award, waarmee we tot de top 10% van eetgelegenheden wereldwijd behoren. 

Dank aan al onze geweldige gasten voor jullie liefde en steun! 🏆🌍 #TravellersChoice

Dat is pas goed het weekend ingaan! 

 #dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven #eindhoven #restaurant #chef #borreleneindhoven #dinerenineindhoven
🔹 SWIPE FOR MORE 😋

Hapjes zijn een moment van gezelligheid. Sharing = caring.

Kies een fijne wijn by the glass of kies er een feestelijk glas champagne bij! To share, borrel of als late lunch. 

Wat onze bites bijzonder maakt, is hun vermogen om de zintuigen te prikkelen en de nieuwsgierigheid te wekken.

Ben jij al nieuwsgierig? 😉

Kom genieten van de nazomer bij Dijk9!

#dijk9 #dijk9eindhoven #restauranteindhoven #eindhoven #restaurant #chef #borreleneindhoven #bites
🔸🥟 Zintuigen prikkelen doe je zéker met deze Dutch Dumpling van pompoen en garam masala 😍 Met gerookte noten, gegrilde asperges en fijne ratatouille.

Wist jij dat wij van maandag tot zaterdag geopend zijn van 12:00-21:00? 

Fijne avond! - Dijk9 (堤壩9) 🥢
🔹 SWIPE 👉 Salade van sneeuwkrab | Gepocheerde kreeft | Prosciutto van eendenborst | vinaigrette van gezouten citroen | basilicumolie
 
 
• 🍷 : Las Ninas Sauvignon Blanc
• 📍 : Chili, Colchagua-vallei
Druivensoort: Sauvignon Blanc
 
🔹 Als eerbetoon aan hun dochters en echtgenotes besloten de drie founders van het wijnhuis de wijngaard Viña Las Niñas te noemen, wat de meisjeswijngaard betekent.
De wijn zelf is zeer expressief in de neus en onthult aroma's van grapefruit, mango, kruisbes en citrusfruit. De wijn is direct mondvullend met wat kruidige tonen van gele peper en chili. In de afdronk fruitige aroma's, rondeur, zachte zuren en een mooie lengte. 

#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #restaurant #food #kok #foodspoteindhoven
🔹 Klinkende namen willen we! Zeker als het gaat om de wijnen die we per glas schenken. Geen onbekend geneuzel maar juist herkenbaarheid zodat de gast precies weet wat hij besteld. 

Nou dan mag een Ripasso Valpolicella zeker niet ontbreken. 🤌

🍷 Ripasso: De turbo van Valpolicella! 🚀

De wijn wordt in het vat nog even te rusten gelegd op de droesem van amarone di Valpolicella. Smaakpapillen kunnen het niet rustig aan doen. Zwoelheid, luxe bonbons, kersenlikeur en volheid verlangen volop actie. Een elegante, zwierige en niet te  zwaar op de hand zijnde valpolicella ripasso. Onmiskenbaar het ripasso-krentenzoetje, maar de zure kersen en de besjes laten zich niet aan de kant schuiven. 

👉 Proef de intense smaakervaring van Ripasso en laat jouw smaakpapillen dansen van genot! 🍇🍷✨

#Ripasso #Valpolicella #Wijnliefhebbers #IntenseSmaak #genieten
🔹 Dorus’ weerbericht: 
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Eindhoven ☔️, maar dat mag de pret niet drukken want wij hebben goed nieuws: Wij zijn de hele zomer open 📣💥
Laat dat mooie weer dus maar komen.. 

“Oant moarn”
🔸 13 jaar Dijk9! Wat een mijlpaal. 🥳
Hierbij een video om jullie te bedanken. Lekker zoals we zijn, met geklungel en een hoop geouwehoer. 

Dankjewel iedereen! 🙏

(Tip: geen confettikanon onder de lamp afschieten)
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #brand #horecanederland
🔹SELECTED

De Pinot noir houdt niet van warmte. Een koel klimaat, dan is hij in z’n sas. Maar niet te koel, want dan rijpt hij niet en geeft zure wijn. Deze verrukkelijke Vavasour vol karakter en plezier. Rijk, kruidig, zacht en voorzien van fijn zwart fruit. Subtiel en complex met een lange fluwelen afdronk. Met onder dat fruit - schrik niet - een vleugje mesthoop van een gezond boerenbedrijf. Een biologisch boerenbedrijf, uiteraard. Want zoals de bourgognekenners altijd zeggen: Great burgundy smells of shit.

.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn
🔹 Ondertussen in de keuken.. passie, gedrevenheid én geouwehoer

.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #horecanederland
🔸 JaJa.. daar zijn we weer! Fris en fruitig. 
Wij willen iedereen bedanken voor de steun afgelopen weken n.a.v. de brand. 🙏

We zijn druk bezig geweest om de zaak weer een mooie plek te maken waar we jullie als vanouds kunnen ontvangen.

Ps. Je kent dat gezegde wel. Iets met onkruid.. 😉
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood #brand #horecanederland
🔹 Heerlijk dat mooie weer! Wij zijn klaar voor goede wijnen, de zon en frisse gerechten.

New dish to show off ✨
• Canneloni van koolraap gevuld met een ceviche van tonijn | creme van bieslook | sashimi van tonijn | gepofte rijst | haringkuit | dressing van karnemelk en bieslook | bronze venkel.

Ons terras staat al klaar. Tot zo.

.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #viral #foodvideo #viralfood
🔹 KONING OP DE DIJK FESTIVAL GAAT GEWOON DOOR

Zo ziet onze voordeur er nu uit. Bizar! 😱

Donderdagnacht is de brandweer zo binnen gekomen om achter in het pand een smeulende koelwerkbank aan te treffen. Gelukkig alleen materiële schade. Helaas is het restaurant zeker tm volgende week gesloten i.v.m. werkzaamheden. 

No worries! 👑 👑 👑
Koning op de "Dijk" festival gaat gewoon door. Wij proosten dan graag met jullie op een goede afloop. De week erna is het restaurant hopelijk fris en fruitig weer geopend.
🔷 EASY HOMECOOKING MENU 

Ons 4-gangen voorjaarsmenu is makkelijk te maken en een waar culinair feest voor thuis. 👨🏻‍🍳

• Tonijn & gamba 
• Knol & truffel
• Ossenhaas & groene asperge
• Chocolade & aardbei
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie #homecooking
🔹 Zeer elegant, bloemig en met fantastische vanilletonen 🤌😌

Je zou bijna denken dat het gaat over het dating profiel van je droomvrouw.. maar née, wij hebben het over onze prachtige fles Chassagne-Montrachet 😉

Dit is niet zomaar een Chassagne maar zowaar een eerste crû! 
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn
🔹 Naast ons reguliere 3,4,5 óf 6 gangen menu, koken wij voor de liefhebber ook vegetarisch. Nét zo verrassend en smaakvol.

“Yes, Ve Gan”

.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #reels #viral #viralvideos #restaurant #recipe #food #foodie
🔹WAAR HET ALLEMAAL BEGON..

Sinds 2010 staat op de Stratumsedijk 9 in Eindhoven een fraai restaurant: Dijk9. Een voormalig apotheekgebouw is omgetoverd tot een eetcafé, met aan het roer Dorus de Bruyn. Dorus is een fervente horecaondernemer, praatgraag, vlot en een vleugje eigenwijs.

Inmiddels is Dijk9 uitgegroeid van eetcafe (friet en saté) tot restaurant en gastro- en wijnbar. Op culinair niveau, met een aangename ambiance.

De kracht van Dijk9 is dat mensen zich thuis voelen, niet in de laatste plaats door het geweldige personeel en hun no-nonsense gehalte. En dat al 13 jaar lang! 

Wat Dorus zijn motto is? Gas erop!
.
.
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef
It’s almost Valentine 🌹⏰ 

Te laat met het plannen van een date? Restaurants volgeboekt? 

Bestel een heerlijke ‘Homecooking box’ en leg je liefde in de watten met ons 4-gangen menu. 

Tipje van ons 😉 Hiermee scoor je punten.

.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef #valentijnsdag #valentijn #valentijnsdiner
🔹 VLOT EN EEN VLEUGJE CHIQUE!

Gas erop! Onze chef Bas de Groot in actie 📸 

.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #chef
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn #gin #gintonic #whisky
🔹Bigger, bolder, better? Yes!

Deze Janzen Beckstoffer To Kalon Cabernet Sauvignon uit het zonnige Napa Valley heeft het allemaal! 🇺🇸🍇

Rijk met lagen van bosdennen, tabak en leer toont deze iconische wijn fantastisch geïntegreerde houttonen en weelderige tannine. Smooth vanille, kers en bruine suiker maken het af.

Nee. nee! Geen zoete confiture en popcorn maar een wijn voor de ECHTE liefhebber! Wij hebben hem!
.
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurant #eindhovenhotspot #dineren #dinner #wijn #rodewijn #wittewijn
🔹Zin in een after? 

Dan moét je onze te gekke Pavlova & Witte chocolade eens op je tong laten dansen.

Wist jij dat dit gerecht vernoemd is naar de Russische balletdanseres genaamd Anna Pavlova? 
Laat dat dansen maar aan haar over, dan blijven wij lekker in de keuken 😉

5 spice - cranberry - dulce de leche - kardamom - bramen 😍
🔹HOMECOOKING KERSTMENU

Vrienden en familie over de vloer en tijdens de kerst geen zin om de hele avond in de keuken te staan?

Bestel onze kerstbox voor thuis om binnen een aantal minuten een feestelijk 4 gangenmenu op tafel te toveren! 

Homecooking made easy!

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje!
.
.
.
.
.
.
#dijk9 #dijk9eindhoven #eindhoven #eindhovenfood #eindhovenrestaurants #eindhovenhotspots #dineren #homecooking #kerst #kerstmenu #wijnen
Wat doe jij tijdens de kerst? 

Uit of thuis! Bij ons is het altijd goed. Dit is het vegetarische hoofdgerecht van ons feestdagen menu. 

Nu al zin in! 🎄
MARATHON EINDHOVEN

Here we go again!! 🎉
Hallo 🤩

Na een veel te lange vakantie had onze chef er eindelijk weer eens een keer zin in. Het is een pareltje 🤣

Noordzee krab & nori✨
#MOSSELPAN EUR 10,-

Wat een feest was het gisteren tijdens de Seafood sunday! We hebben nog wel wat mosseltjes over. Je kunt vandaag een volle pan ophalen voor 10 euro. De pan mag je houden. 
(Mosselen zijn rauw dus die moet je zelf nog lekker maken thuis en vandaag eten)

We hebben ruim voldoende dus reserveren hoeft niet.
Wist je dat je bij ons nog steeds heerlijke homecooking menu’s kunt bestellen? 

In augustus met sous vide gegaarde hoender en verse zomertruffel. Onze chefs pakken het met liefde en plezier voor je in🤩
Heerlijk dat zonnige Spanje! Maar voor de wijnen kun je net zo goed bij ons op het terras zitten. 

Al moet er wel gezegd worden dat deze Alto Moncayo er een is voor de grote jongens of meiden onder ons. Je moet tegen een stootje kunnen zeg maar.. 

Gemaakt van oude Ganacha druiven en veel zonuren proef je hier een dikke  volle rode wijn met rijp rood fruit, cacao, mineralen en “roasted tones". Power, verfijndheid en complexiteit komen hier perfect bij elkaar. 

Fijne vakantie☀️
Hello there 😍

Nieuw op de kaart! Say cheesecake met gezouten Bastogne, luchtige merengue en gefermenteerd bosbessen ijs. Die bosbessen moesten nog even fermenteren zoals je op de foto ziet. 🤣
Oefff!!!! Hou jij van dikke, boterige, op houten vaten gerijpte Chardonnay?? 🧈 🪵 

Nou, dat zijn de Chardonnay uit Chablis dus niet! Die zijn meestal elegant, lichtvoetig, mineraal, sappig en met meer finesse. Pak er een dozijn heerlijk ziltige oesters bij en jouw zonnige dag kan niet meer stuk!

Wij hebben ze. Oesters en Chablis… 🥂
New dish!

Saku tonijn ~ Hollandse garnaal ~ guave

Komende weken in het menu✨
Rode wijn in de zomer? Yes!!! 

Probeer gewoon eens een elegant, zwoel en zacht glas Fleurie! Terug koelen naar een graad of 15 en het is ook heerlijk als aperitief ✨
Lekker dat terras zeg 😅 

Wij adviseren Champagne! En dat dan binnen met de airco aan 😎 

Fijn weekend!
Coin des ruiseaux. Daar is de plaatsnaam Condrieu van afgeleid. Een AOC in het Rhône gebied. In de 15e eeuw luisterde de wijn van Condrieu de feesten op en werd hij aangeboden can edellieden. 

Deze bloemige witte wijn moet voor 100% uit de viognier druif bestaan en  hebben een lichtgouden kleur met gulden weerschijn. Ze hebben een krachtig boeket van veldbloemen, violetjes, iris en abrikoos. Ze zijn zacht en fluwelig in de mond en hebben de smaak die lang fris nablijft en een mooie, lange afdronk. Ze gaan perfect samen bij alle visbereidingen, de oosterse keuken en foie gras. Het beste is om de wijn koel, doch niet te koud te drinken. 

Kortom een heerlijke zomerse wijn met bite en weer eens wat anders dan Chardonnay 💋
#amuse 

In het staartje van het seizoen kun je nog van heerlijke asperge gerechten genieten🌱 

Amuse is met zalm kaviaar, blini en een cremeux van asperges.
Dit toch wel DE rosé onder de rosés✨

Cuvée rosé van domaine DuPont-Fahn uit Bourgogne! 

Bourgogne?? Yes! Deze rebelse wijnmaker maakt van zijn kostbare Pinot noir druiven een vette, dikke Meursault. Zoals het een goede Bourgogne betaamt met mooi geïntegreerde houttonen en die typische aroma’s van wilde aardbeien 💋

Per glas te bestellen 🤩
Zet hem alvast in je agenda!! 

De wereldberoemde SEAFOOD SUNDAY is op 4 September. 

Tot dan! 🐚🦐🦞🎉
Lunchen.. dat hoeft echt niet altijd een salade of sandwich te zijn! 

Tafeltje vol met heerlijke bites is een prima zaterdag middag lunch. Pak er vooral een heerlijk glas rosé bij 

Check die tuna taco’s eens 🤩
#Standishshiraz 

Big red from Barossa 🤩

#new
Lekker ouderwets.. Maar ohhhhh zoo lekker🤩

Zalm ~ blini ~ kaviaar

En dat uiteraard met een heerlijk glas #deutzchampagne

En dat op ons heerlijk zonnige terras. Sunny all day long☀️ 

Voor wie kunnen we alvast een plekje reserveren komende week?
#newarrivals 🤩

#vegasicilia
Moederdag 💗

Geniet van een heerlijke lunch, diner of homecooking menu✨

Het 4 gangen menu zit boordevol met verrassende smaken. Fijn weekend 💋
Lekker chillen op zondag? 

Dat kun je het beste doen met een van onze nieuwe bites! 

#toastcannibale met verse truffel, brioche, kwartelei 🤩
Yes!! Wij staan er weer lekker fris op✨. Dank voor de mooie aankleding weer @mysticmorfose
👏 Daar staan we weer mooi op! En dat met een onze open ravioli. Het receptuur kun je vinden in #040gerechten

Te koop van voor een paar tientjes in ons restaurant. En je krijgt niet alleen in inkijkje bij ons maar ook bij vele andere leuke restaurants.
Heerlijk die lente 🌱

Je ziet het gelijk weer terug in onze gerechten. Smaken worden lichter, eleganter en meer verfijnd. En zoals je ziet staan asperges ook weer op het menu✨
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2023 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross