Easy Homecooking menu

Herfst menu

Een culinair feest voor thuis. Makkelijk te maken.

Bestel het menu als 3 -of 4 gangen

3 gangen
45,-
Voorgerecht
Coquille & PX
Hoofdgerecht
Ossenhaas & cantharel
Nagerecht
Chocolade & karamel
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Coquille & PX
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
Ossenhaas & cantharel
Nagerecht
Chocolade & karamel

Speciale wensen?

We kunnen niet altijd rekening houden met alle eetwensen. Om dit grotendeels te ondervangen, hebben we een mooi vegetarisch menu samengesteld. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Mocht je andere wensen hebben, dan kan je dit tijdens je bestelling aangeven. We nemen dan contact met je op.
3 gangen
45,-
Voorgerecht
Oesterzwam & PX
Hoofdgerecht
New meat (vegan) & aardpeer
Nagerecht
Chocolade & karamel
4 gangen
49,50
Voorgerecht
Oesterzwam & PX
Tussengerecht
Knol & truffel
Hoofdgerecht
New meat (vegan) & aardpeer
Nagerecht
Chocolade & karamel
Voorgerecht

Coquille & PX

  • De gerechten zitten per gang verpakt.
  • Haal het vlees van het hoofdgerecht ook alvast uit de doos. Deze mag op kamertemperatuur komen.
  • Het brood mag 6 minuten op 180 graden de oven in. Deze temperatuur kun je ook gebruiken voor de andere gerechten.
Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je de oesterzwam coquilles i.p.v. de gewone coquille. Je kunt de video/foto als inspiratie gebruiken
Maak het gerecht op als een sterrenchef
Tussengerecht

Knol & truffel

In een pannetje. Niet te lang koken.
Opstaven (met scheutje room uit eigen keuken) dan wordt de soep mooi schuimig.
Doe de borden met de gepofte knol een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken.
Hoofdgerecht

Ossenhaas & cantharel

Als een rookworst opwarmen in heet water
Warm de ossenhaas 8 minuten samen met de groenten op in de oven. Als je de vegetarische optie hebt dan krijg je flanksteak van redefine meat (vegan). Deze hoeft maar 4/5 minuten de oven in. Desem crisp koud gebruiken. De ossenhaas kort bakken op hoog vuur kan ook lekker zijn i.p.v. de oven. Trancheren mag..
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken.
Zet de borden 3 minuten bij het vlees in de oven. Beetje passen en meten maar het past er meestal wel in. Zo blijven de ingrediënten langer warm als je het bord op maakt.
Maak het bord op als een sterrenchef.
Grand dessert

Chocolade & karamel

Op eigen inzicht iets langer als je een steviger taartje wil. Let op! De chocolade wordt erg heet en kan eruit lopen.
En maak het dessert op
Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren). Begin met wit (jong) en eindig met donkergeel en blauw. Hier vind je uitleg over de kazen.

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 – 2024 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross