Easy Homecooking menu

Feestdagen menu

Een heerlijk kerstmenu voor thuis. Makkelijk te maken.

Vier het culinair met stijl

4 gangen
54,50
Voorgerecht
Tonijn & tijgermelk
Tussengerecht
Aardpeer & truffel
Hoofdgerecht
Ossenhaas & specerijen
Nagerecht
Chocolade & karamel

Speciale wensen?

Het menu kan gluten en lactose vrij gemaakt worden. Voor andere wensen hebben we een vegetarische vervanger. Je kunt per persoon, per gerecht een vegetarische aanpassing maken. Helaas is het i.v.m. drukte niet mogelijk om ander wensen te honoreren. Excuses voor het ongemak.
4 gangen
54,50
Voorgerecht
Tempeh tijgermelk
Tussengerecht
Aardpeer & truffel
Hoofdgerecht
Eringi & specerijen
Nagerecht
Chocolade & karamel
Voorgerecht

Tonijn & tijgermelk

Haal het vlees ook alvast uit de verpakking. Deze mag op kamertemperatuur komen.

Als er gekozen is voor vegetarisch dan gebruik je het de tempeh i.p.v. de handgesneden tonijn.
Tussengerecht

Aardpeer & truffel

In een pannetje. Niet te lang koken.
Doe de borden met de gepofte aardpeer een minuut of 3 in de oven om de restaurant ervaring compleet te maken.
Als je een staafmixer hebt is het lekker om de crème wat luchtiger te maken
Hoofdgerecht

Ossenhaas & specerijen

Als een rookworst opwarmen in heet water
Warme de ossenhaas of de eringi (keuze vega) samen met de het pompoen taartje en de uitjes op een plaatje op in de oven. 6 minuten moet genoeg zijn. De crunch van amandel kun je koud gebruiken. Het vlees kort bakken op hoog vuur kan ook lekker zijn i.p.v. de oven.
Warm die op in een pannetje. Niet te lang of teveel koken.
En maak het bord op als een echte chef.
Grand dessert

Chocolade & karamel

Wijnen

Celebrate wine!

Thomas onze sommelier vertelt je alles over de beste bijpassende wijnen. Schenk de wijn in en zet dan het filmpje aan.

Extra's
Extra gerechten voor de echte smulpapen.
Kaasplankje

Kaasplankje

Het lekkerst als je ze even op kamertemperatuur laat komen (chambreren).

Seafood bisque

Seafood bisque

Goed opwarmen (niet koken). De vis apart kort opwarmen in de oven en serveren in een warm bord. Opstaven met een scheutje room of een klontje boter is het lekkerst.

Pata negra Cebo (50 gram)

Pata negra Cebo (50 gram)

Heerlijke Spaanse ham. Lekker vooraf als bite.

Blijf op de hoogte

Meldt je aan en we sturen je elke week een e-mail met de lekkerste gerechten en wijnen om te bestellen.
Aanmelden
[email protected]
+31 (0)40 21 22 355
Copyright © 2022 Alle rechten voorbehouden Ontwikkeld door Creaktor®
cross